Virgil Ianţu a lansat videoclipul melodiei „Ce bine că eşti“

La aproximativ două luni de zile după ce a lansat un lyric video pentru melodia „Ce bine că eşti“, primul single extras de pe albumul „Ieri şi azi“, Virgil Ianţu prezintă şi clipul melodiei, regizat de Anthony Icuagu.

virgil iantu videoclip ce bine ca esti

„Ce bine că ești“ este o piesă consacrată de Nicu Alifantis, iar Virgil a reorchestrat-o într-o versiune jazz/swing. “Primul single reprezintă o piesă la care țin foarte mult. Este scrisă și cântată în original de un om la care țin enorm, care m-a ajutat în viață și care a bucurat multe suflete de-a lungul timpului, inclusiv pe al meu”, a spus Ianțu.

Pe lângă lansarea videoclipului „Ce bine că eşti“, Virgil Ianţu a anunţat şi lansarea primului său album solo, „Ieri şi azi“, care reprezintă o colecţie inedită de piese româneşti cunoscute, reorchestrate şi interpretate într-o manieră swing.

„Acest album este o mică istorie a muzicii româneşti, e o colecţie frumoasă care sper să placă. Am început cu trecutul şi am ajuns în prezent. Reorchestraţiile şi interpretarea au, din punctul meu de vedere, haz, iar dorinţa mea este să ne bucurăm de piese româneşti apărute în perioade diferite, pe care le iubim, dar care poate că ne lipsesc în ultima vreme“, a afirmat Virgil Ianţu.

Loading...

1 COMENTARIU

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here