vineri, iulie 19, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNIVirglil Ianțu a lansat un lyric video pentru melodia „Ce bine că...

Virglil Ianțu a lansat un lyric video pentru melodia „Ce bine că ești“

La mai bine de o lună după ce a lansat o variantă reorchestrată într-o versiune jazz/swing a melodiei „Ce bine că ești“, o piesă consacrată de Nicu Alifantis, Virgil Ianțu revine cu un lyric video pentru piesă.

Virgil Iantu

Melodia „Ce bine că ești“, pentru care Virgil Ianțu urmează să lanseze un videoclip în luna decembrie, semnat de Anthony Icuagu, este primul single extras de pe albumul “Ieri și azi”.

Albumul “Ieri și azi” reprezintă o colecție de piese românești reprezentative pentru generații diferite de muzică și reorchestrate într-o manieră swing, un sound complet nou și accesibil publicului larg.

“Sper ca acest album, atunci când se va lansa și îl veți asculta, să vă placă și să ajungă exact acolo unde i-am stabilit eu destinația”, a spus Virgil Ianțu.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.