Ce-și dorește Horia Brenciu de la Moș Crăciun pentru cele trei fiice

Horia Brenciu și orchestra sa au fost luni dimineață invitații Lianei Stanciu și ai lui Raul Brebu la Magic FM – Radioul lui Moș Crăciun. Horia Brenciu i-a colindat live pe ascultătorii Magic FM și le-a dezvăluit ce-și dorește pentru familie de la Moș Crăciun.

brenciu magic fm

„Trebuie să vă spun din prima următorul lucru: iubesc muzica asta (n. red. – muzica de iarnă a Radioului lui Moș Crăciun), parcă mă face să valsez”, le-a declarat invitatul ascultătorilor Magic FM. Horia Brenciu nu a venit singur la întâlnirea cu ascultătorii Magic FM, fiind însoțit de orchestra sa, împreună cu care i-a colindat pe Liana Stanciu și pe Raul Brebu. „Pentru mine, fiecare zi este Crăciun”, a afirmat invitatul.

Realizatorii matinalului Magic Start l-au întrebat pe artist dacă mai crede în magie și ce înseamnă aceasta pentru el. „Magia este când mă trezesc pe la 6 dimineața și din pătuț iese dintr-o dată un căpușor blond. Acesta este momentul magic de dimineață”, a povestit Brenciu.

Horia Brenciu a dezvăluit și ce se află pe lista sa cu dorințe pentru Moș Crăciun. „Aș vrea ca fiica mea mijlocie, Maria, să îmi aducă mai multe note bune la matematică și să nu mai facă entorsă. Cred că a făcut de două ori entorsă anul acesta. Aș vrea ca fiica mea cea mare, de 22 de ani, să-mi spună când își face un prieten, ca să-l știu și eu. Iar Mina aș vrea neapărat să cânte mai mult. Și aș vrea foarte mult ca Alice, iubita mea, să se îndrăgostească mai mult de iarnă, pe care n-o place foarte tare”, a declarat Brenciu la Magic FM.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here