Voltaj a lansat un lyric video pentru melodia „Meci de box“

Cu aproximativ o lună înainte de mega-concertul de la Sala Polivalentă, care va avea loc pe 20 martie, trupa Voltaj lansează o nouă melodie, „Meci de box“, care dă și numele evenimentului din primăvară.

Voltaj - Meci de BoxÎndrăgostiţi de o lună, un an sau de mulţi ani, cu toţii ne amintim cu zâmbetul pe buze de momentele intense ale vieţii de cuplu. “Meci de box” vorbeşte, într-o notă optimistă, despre tumultul vieţii de cuplu, în care se poate regăsi oricine. Melodia a fost produsă de George Hora, în timp ce versurile au fost scrise de cei de la Voltaj.

Diverse rude, dormitul cu geamul deschis sau supremaţia asupra băii sunt, alături de o infinitate de alte posibilităţi, mai mult sau mai puţin amuzante, “spinii” vieţii oricărui cuplu, mii de motive de ceartă şi tot atâtea motive de împăcare… sau nu. Cam aşa sună şi refrenul piesei compuse de către Voltaj, “Viaţa mea cu tine-i meci de box cu 12 reprize pline. Fără tine mor”, iar energia debordantă a trupei va face cu siguranţă din “Meci de box”, un hit ce se va afla pe buzele tuturor.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here