CRBL a lansat primul album din carieră, „Ce-avem noi aici?!“

CRBL a lansat vineri, 31 ianuarie, primul album din cariera sa, care este intitulat „Ce-avem noi aici?!“ şi este disponibil la toate punctele de distribuţie a presei din România.

CRBLDe la celebrul “Românu’ n-are noroc” şi până la “România nu-i jucăria ta”, pe primul album al artistului regăsim 14 cadouri muzicale, aşa cum ştie cel mai bine CRBL să le prezinte, sincer şi direct. “E plin de albume! Iată că, după câţiva ani în care am lansat primele mele single-uri, a sosit momentul să le punem pe toate într-un singur loc, să nu se piardă niciodată. Sunt părţi din mine şi din viaţa mea, dar în care se poate regăsi oricine. Vă mulţumesc tuturor pentru susţinere”, a spus CRBL.

Într-o continuă reinventare, CRBL reuşeşte de fiecare dată să transforme un single într-un hit cu milioanele de vizionări pe YouTube şi numeroase difuzări la radio şi TV.

Pentru albumul “Ce-avem noi aici?!”, CRBL a lucrat cu unii dintre cei mai îndrăgiţi şi talentaţi artişti, compozitori, producători din industria muzicală românească: Smiley, Marius Moga, Şerban Cazan sau Adda.

Albumul denumit după celebrul vers din hitul “Petre” reuneşte piese reprezentative pentru CRBL, atât ca stil muzical, cât şi ca mesaj, 14 fragmente din viaţa sa artistică şi personală.

Playlist-ul albumului “Ce-avem noi aici?!”:

1. Intro
2. Kboom
3. Romanua€™ n-are noroc
4. Crezi că mă ştii?
5. Hey mama
6. Petre
7. Toată ţara
8. Ca la bombardamente
9. Teme-te! (T. M. T.)
10. Mega Petre – Petre RMX
11. Toată ţara RMX
12. Scrisoare către Mosu’
13. România nu-i jucăria ta
14. Outro

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here