What’s UP lansează „Fară tine”, alături de Nikolas

După ce a colaborat cu Mellina pentru „Un pahar de rom”, What’s UP face echipă cu Nikolas pentru un nou single. „Fără tine” este un single la care What’s UP a lucrat alături de Alexandru Berehoi și pe care abia aștepta să îl lanseze, mai ales în acest format, alături de Nikolas. Cu versuri sensibile ce dezvăluie o poveste de dragoste ce a ajuns la final, „Fără tine” este însoțită de un videoclip ce completează prin imagini mood-ul piesei.

„Mă bucur din suflet pentru susținerea primită de la Cat Music în ultimii 12 ani de carieră. Piesa «Fără tine» este o piesă importantă pentru sufletul meu și sper infinit să ajungă și la inimile ascultătorilor noștri. Doamne ajută tuturor!”, declară artistul.

What’s UP este unul dintre cei mai iubiți și populari artiști din Romania, iar de-a lungul timpului a lansat hituri precum „K la meteo”, „La tine” și „Taxi”, ce au staționat săptămâni la rând în topul celor mai difuzate piese la radio. Whatzy, așa cum îl alintă cunoscuții, a colaborat cu artiști consacrați din industria muzicală, precum Ruby, Mira, Andra, Alina Eremia și mulți alții.

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.