What’s Up, Moculescu şi Moga au lansat videoclipul piesei „Tânăr şi nebun“

După ce a cucerit topurile muzicale cu primul său single solo, „Taxi“, What’s Up lansează o nouă piesă alături de Cat Music, „Tânăr şi nebun (Trăieşte-ţi viaţa)“.

moga moculescu what's up videoclip tanar si nebun

Piesa s-a născut dintr-o colaborare inedita între Marius Moga şi Horia Moculescu şi este compusă de către cei doi alături de What’s Up, Laurenţiu Duţă, Cornel Ilie, Ionuţ “Yogi” Vasilache și Gabi “Shift” Istrate.

„What’s Up este tânăr şi nebun şi aşa o să rămână toată viaţa, iar Horia Moculescu este tânăr la suflet şi a intrat în filmul nostru crazy, lucru pentru care îi mulţumim enorm“, a spus Marius Moga.

Videoclipul piesei, în regia lui Iulian Moga, s-a filmat în mai multe locaţii din Bucureşti, iar ideea scenariului este spontaneitatea. Gaşca de supereroi, tineri şi nebuni, a umblat prin Bucureşti, Afi Palace Cotroceni, Cinema City, salonul Geta Voinea, Piaţa Unirii, la metrou şi Amkart, iar ziua de filmare s-a terminat cu un party în stilul DeMoga Music.

What’s Up a ales să filmeze anumite pasaje din clip cu smartphone-ul Kruger&Matz LIVE 2 LTE, pentru a da o notă personală imaginilor şi a le arăta fanilor viaţa trăită la maximă intensitate, din perspectiva sa.

Videoclipul a fost lansat în avanpremieră în cadrul evenimentului de lansare în România a companiei poloneze de IT&C Kruger&Matz, ce a avut loc marţi seară în Bucureşti, la Loft.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here