Wilmark, cât pe ce să fie sugrumat pe scena „KIDSing“

La filmările pentru prima semifinală „KIDSing”, ce se va difuza pe 8 octombrie, de la ora 20.00, la Kanal D, Wilmark a trecut printr-o experienţă ciudată. Impresionat de un element din recuzită pentru spectacol – un şarpe, Wilmark şi-a potrivit reptila pe umeri şi s-a îndreptat către colegii din Juriu.

Wilmark cu Sarpele

În ciuda avertismentelor lui Gabriel Cotabiţă şi ale Antoniei de a nu se apropia, Wilmark a continuat jocul, dar şarpele a început să se contorsioneze puternic în jurul gâtului acestuia.

„Totul a pornit de la o glumă pe care am vrut să i-o fac lui Gabi. Ştiu că are fobie de reptile şi am vrut să-l sperii, numai că până să ajung la colegul meu, şarpele deja s-a încolăcit în jurul gâtului. A fost o senzaţie foarte ciudată…”, a spus Wilmark.

Dacă juratul Gabriel Cotabiţă a simţit fiori pe şira spinării, Antonia părea foarte relaxată, ba chiar şi-a dorit să mângâie reptila. Cabriel Cotabiţă a intevenit cu un sfat: „Şarpele este purtător de păcat, toate păcatele sunt pe capul lui. Nu e bine să-l atingi”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here