luni, iulie 22, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNIWhat's Up și Ruby au lansat „A ti“, varianta în spaniolă a...

What’s Up și Ruby au lansat „A ti“, varianta în spaniolă a piesei „La tine“

După ce a jucat rolul fetei ce i-a furat inima lui What’s Up, Ruby colaborează cu artistul și lansează împreună „A ti“, varianta în spaniolă a piesei „La tine“.

whats up ruby a ti video

„Vă mulțumesc pentru susținerea piesei ‘La tine’. Datorită vouă a făcut peste 23 de milioane de vizualizări pe YouTube în două luni. Varianta originală este pentru voi, ai mei, iar această variantă se adresează celor care nu cunosc limba română. Am ales această limbă pentru că este latină, ca și a noastră. Sperăm să vă placă și să ne susțineți în continuare“, a spus What’s Up.

„Este un proiect de suflet, pentru că Whatzy este parte din sufletul meu. Cred mult în piesa asta și-mi doresc să acapareze vara exact cum se întamplă cu ‘La tine’“, a adăugat Ruby.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.