Xonia și Sonny Flame au lansat videoclipul melodiei „Jiggling“

Xonia și Sonny Flame au intrat într-o sală de gimnastică și vor să prelungească vara cu un videoclip hot, „Jiggling“.

xonia sonny flame jiggling

„Am avut o pauză muzicală, fiindcă am fost debusolată de ce-mi doream, dar și ce dorește industria muzicală de la mine. Am avut o perioadă în care m-am simțit pierdută și a trebuit să mă redescopăr din punct de vedere muzical. Am lucrat mult în diverse studio-uri să găsesc sound-ul care să mă reprezinte. Am renunțat la ideea de a lansa piese doar de dragul de a lansa. În sfârșit, vă prezint o melodie pe care o iubesc, pe care o simt. Este inspirată din realitate și sper ca publicul să simtă lucrul ăsta. M-am reinventat, am evoluat ca artist. Vocea lui Sonny Flame dă o altă culoare piesei și un vibe exotic. Fără el nu ar fi ieșit piesa așa cum e acum”, a spus Xonia.

O coproducție MediaPro Music / Universal Music România și Friday Tunes, piesa „Jiggling“ este compusă de M&A Music, Yanka, Sancez și Sonny Flame, iar videoclipul este regizat de Anthony Icuagu și a fost filmat în București.

„Mi-a plăcut foarte mult piesa și vocea Xoniei pe piesă, precum și ideea clipului, așa că am acceptat din prima propunerea, luând în considerare că aveam oricum în plan să colaborăm în viitorul apropiat. Clipul a ieșit la înălțimea așteptărilor”, a încheiat Sonny Flame.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here