Kamelia a lansat de ziua ei un cover al piesei „New rules“, semnată Dua Lipa

Dacă anul trecut Kamelia a lansat o variantă proprie a piesei „Pillowtalk” a lui Zayn, frumoasa cântăreață a revenit acum cu un cover pentru cel mai recent single semnat Dua Lipa: „New rules”. Artista timișoreancă a lansat cover-ul pe 5 septembrie, chiar de ziua ei, iar versiunea interpretată de ea este mai dinamică și reprezintă un cadou pentru fanii ei.

kamelia si catalin ivascu

Producția muzicală a fost realizată de verișorul Kameliei, Cătălin Ivașcu, tânăr ce apare și în videoclip. În vârstă de doar 18 ani, Cătălin este unul dintre cei mai tineri producători din România și un excelent toboșar. El a început să cânte la tobe la vârsta de 3 ani.

„«New rules» este una dintre piesele mele preferate. Încă de când a apărut, am știut că voi înregistra acest cover”, a spus Kamelia.

Timbrul special și vocea inconfundabilă se îmbină perfect cu interpretarea plină de atitudine și stilul artistei, rezultatul fiind un videoclip ce va ajunge cu siguranță la inimile fanilor Kameliei, care erau nerăbdători să asculte ceva nou din partea solistei.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here