miercuri, iulie 24, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNI„Zbor“, cea mai nouă melodie semnată Lally, are acum şi videoclip

„Zbor“, cea mai nouă melodie semnată Lally, are acum şi videoclip

Ştefania Udrea, al cărei nume de scenă este Lally, şi-a găsit fericirea în braţele unui luptător din Angola, în primul videoclip din cariera artistei, realizat pentru melodia „Zbor“.

lally videoclip zbor

Regizorul Michael Mircea, care a produs, printre altele, clipul „Dincolo de cuvinte“, semnat Smiley şi Alex Velea, a vrut să facă o poveste contemporană despre dualitatea omului, atât a femeii, cât şi a bărbatului.

Personajul masculin din videoclipul „Zbor“ este interpretat de luptătorul angolez Chris Davie. Piesa a fost compusă de Deepcentral în trei variante, engleză, italiană şi română, însă managementul artistei a considerat oportun să lanseze în acest moment, ţinând cont de evoluţia pieţei muzicale, varianta în limba română.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.