Zhao a lansat, alături de Mira, videoclipul melodiei „Zi-mi ceva“

Zhao lansează, cu doar o săptămână înainte de Ziua Îndrăgostiților, o nouă melodie însoțită de un videoclip inedit, „Zi-mi ceva“, piesă interpretată alături de Mira, concurentă în al doilea sezon al show-ului „Vocea României“.

zhao mira videoclip melodie zi-mi ceva

Melodia și videoclipul „Zi-mi ceva“ sunt producții Red Clover Media, regizorul clipului fiind Alin Surdu. Versurile și muzica piesei poartă semnătura lui Zhao, în timp ce de instrumental s-a ocupat Adapter (Beatkraft Hertz).

Imaginile din videoclip sunt alb-negru, iar în clipulul „Zi-mi ceva“, pe lângă Zhao și Mira, pe numele ei real Mirabela Maria Cismaru, mai apar actorii Oana Zara și Silviu Mircescu.

„Piesa a venit natural, s-a născut din trăiri și sentimente, din experiență, din viață. Fiecare piesă pe care o scriu are câte o poveste dincolo de versuri. Cât despre colaborarea cu Mira pot spune că nu a fost nimic pregătit, s-a întâmplat pur și simplu. Piesa avea nevoie de o fată să întregească povestea și stând la discuții cu cei de la Red Clover în legătură cu cine ar putea fi, mi-am amintit că am auzit-o cântând pe Mira la un concert la care eram și eu invitat. A doua zi ne-am și văzut în studio și a înregistrat“, a spus Zhao.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here