Zhao a lansat un videoclip neregizat, realizat pentru piesa „Greu de iubit“

În mijlocul verii Zhao lansează prima lui melodie la Okapi Sound, „Greu de iubit“, care beneficiază şi de un videoclip neregizat.

zhao videoclip greu de iubit

„Greu de iubit” este o piesă solo, realizată pe un instrumental semnat de Paul Iorga, producător care nu se află la prima colaborare cu Zhao. Cei doi au lucrat împreună și pentru „Domnișoare” sau „Limonadă”, cât și pentru alte piese, care nu au fost lansate încă. De mixajul și masterizarea piesei s-a ocupat Grasu XXL, la Okapi Sound Studio.

Ideea videoclipului, montat de Alin Surdu, a pornit de la o serie de filmări pe care Zhao le-a realizat alături de familia lui, imagini care s-au potrivit cu mesajul piesei.

„Videoclipul s-a întâmplat natural. O perioadă, am filmat fiecare drum făcut cu mașina, chiar și cele spre concerte, fără ca cineva din mașină să știe. Terminasem piesa și voiam să o lansez, iar, după ce m-am uitat printre filmările din mașină, am fost sigur că avem și ideea clipului. Cea mai grea misiune a avut-o Alin Surdu, care a trebuit să regizeze un clip neregizat, ca să zic așa. Sper să vă placă! Și uite așa începe, oficial, drumul meu alături de Okapi!”, a spus Zhao despre noul său videoclip.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here