Marius Moga s-a mutat cu artiştii de top la Cheia

“DeMoga SuMMer Camp” este tabăra de muzică în cadrul căreia un număr de peste 100 de tineri s-au adunat în peisajul pitoresc de la Cheia, judeţul Prahova, pentru a lua parte la ateliere de creaţie, voce şi compoziţie, producţie muzicală, actorie, dans modern, foto-video, sub îndrumarea unor profesori specializaţi.

Marius Moga_TDM_DeMoga SuMMer Camp

În acelaşi timp are loc şi “TDM 3 pe Paralela 45”, adică cea de-a treia ediţie a “Taberei de Muzică”, eveniment care reuneşte, anul acesta, atât artişti consacraţi care au participat şi la ediţiile precedente, precum Adda, Liviu Teodorescu, Shift, What’s UP, Narcotic Sound, Christian D sau Amna, dar şi artisti care au acceptat provocarea lui Marius Moga de a compune muzică în echipe şi de a pune bazele următorului lor hit. Între aceştia se numără Alexandra Stan, Nicoleta Nuca, Mira, Lori, Nicole Cherry şi Alina Eremia.

Astfel, timp de o săptămână, pe lângă workshop-urile menţionate au loc şi întâlniri cu artiştii conscraţi, care vor răspunde tirurilor de întrebări venite din partea celor care se pregătesc pentru o viitoare carieră muzicală.

“România e plină de tineri talentaţi care merită o şansă, iar primii 100 dintre ei au ajuns deja la Cheia, în DeMoga Camp, unde am făcut echipele şi am intrat în atmosfera de creaţie, aşa cum ne place nouă, în natură, ca în fiecare tabără de muzică! Am început în forţă încă din prima zi cu multe idei de piese pentru viitoarele hituri”, spune Marius Moga.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here