marți, iulie 16, 2024
AcasăARTIȘTI STRĂINI50 Cent a lansat videoclipul melodiei „9 shots“

50 Cent a lansat videoclipul melodiei „9 shots“

Rapperul american 50 Cent a lansat, într-un moment în care încearcă să-și relanseze cariera, videoclipul piesei „9 shots“, melodie despre încercările la care l-a supus viața.

50 cent videoclip 9 shots

Cântecul rememorează copilăria grea a rapperului: mama lui, care l-a născut când avea doar 15 ani, vindea droguri și a murit asasinată când acesta era încă copil. 50 Cent descrie momentele grele ale vieții sale în acesată nouă piesă, al cărei nume reprezintă numărul împușcăturilor care l-au vizat într-o tentativă de asasinat în anul 2000.

Melodia ar trebui să figureze pe ‘Street King Immortal’, album a cărui lansare este așteptată anul acesta și care a fost amânată de nenumărate ori.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.