EXCLUSIV Vali Bărbulescu: „Îmi doream o colaborare cu Raluka încă de acum patru ani“

După o perioadă de pauză, Vali Bărbulescu a revenit în atenţia publicului cu piesa şi videoclipul „Miraj“, o colaborare cu Raluka. Odată cu această lansare, celebrul DJ a prezentat şi label-ul de muzică electronică-dance Bold Tracks.

Vali Barbulescu interviu exclusiv miraj

Vali Bărbulescu a acceptat să ne acorde recent un scurt interviu în care a vorbit despre cariera lui şi despre planurile pe care le are.

TrăieşteMuzica.Ro: Ai revenit recent în atenţia publicului cu melodia „Miraj”, interpretată alături de Raluka. Cum aţi ajuns să colaboraţi?

Vali Bărbulescu: O ştiu pe Raluka de ani buni. O apreciez foarte tare ca artist şi mi-am dorit o colaborare cu ea din prima clipă în care am văzut-o live pe o scenă. Se întâmpla la Focşani, acum vreo 4 ani.

Care este povestea videoclipului „Miraj“?

De „poveste“ este responsabil regizorul Alex Ceauşu. Fiind un clip de imagine, s-a pus mai mult accent pe cadrele frumoase, decât pe o naraţiune propriu-zisă.

Crezi că cuplul muzical Vali Bărbulescu – Raluka poate fi mai puternic şi mai popular decât DJ Sava – Raluka?

Cuplul DJ Sava – Raluka este deja legendar, iar eu mă simt onorat că am reuşit să-l „dezbin“ temporar pentru o piesă proprie. Suntem toţi prieteni foarte buni şi vom mai avea proiecte împreună.

Odată cu lansarea piesei „Miraj“ s-a lansat şi label-ul de muzică electronică-dance, Bold Tracks. Ne poţi da mai multe detalii despre acesta?

Bold Tracks va fi noua revelaţie a muzicii dance din România. Pregătim nişte proiecte foarte tari pentru perioada următoare. Nu ne place să ne lăudăm înainte, dar cu siguranţă vom avea cu ce să ne mândrim în viitor. Stay tuned!

Cum a fost, până acum, anul 2015 pentru tine, din punct de vedere profesional?

Excelent! Însăşi această colaborare confirmă asta.

Ce planuri ai pentru a doua jumătate a acestui an?

Multe şi frumoase! Atât în România, cât şi în străinătate. Voi comunica pe pagina mea de Facebook toate detaliile legate de activitatea mea muzicală.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here