marți, iunie 18, 2024
AcasăARTIȘTI STRĂINICarlos Santana a lansat, alături de Juanes, melodia „La Flaca“

Carlos Santana a lansat, alături de Juanes, melodia „La Flaca“

Carlos Satana lansează melodia „La Falca“, o colaborare cu Juanes, piesă ce va fi inclusă pe viitorul său album, „Corazon”. Albumul va avea parte de colaborări cu artişti celebrii precum Gloria Estefan, Pitbull, Lila Downs, Miguel sau Ziggy Marley.

carlos santata la flaca melodie

Carlos Santana, artistul mexican în vârstă de 66 de ani considerat unul dintre cei mai buni chitarişti ai tuturor timpurilor, cu o carieră de peste 40 de ani, pregăteşte lansarea albumului pentru luna martie a anului 2014.

„Corazon” este produs de Lester Mendez, producător ce a colaborat de-a lungul timpului cu artişti precum Shakira, Enrique Iglesias, Nelly Furtado, Jessica Simpson, Josh Groban, Dido sau Ricky Martin.

Primele piese incluse pe albumul „Corazon” vor putea fi ascultate live pe 14 decembrie, cu ocazia unui concert pe care Carlos Satana îl va susţine în Vincente Fernandez Arena în Guadalajara, Mexic.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.