Ed Sheeran şi Rudimental au dezvăluit clipul „Bloodstream“ la YouTube Music Awards

Ed Sheeran şi Rudimental au dezvăluit videoclipul oficial al celui mai recent single „Bloodstream” în cadrul YouTube Music Awards. Lansarea single-ului urmează să aibă loc pe 29 martie prin intermediul Asylum Records.

Rudimental

Premiile YouTube Music au creat mediul perfect pentru avanpremieră videoclipului „Bloodstream”. În cadrul ceremoniei sunt celebrate clipurile cu cele mai mari creşteri în vizualizări, abonaţi şi interacţiuni cu fanii din ultimele 6 luni.

Videoclipul îl are în prim-plan pe cunoscutul actor Ray Liotta care joacă rolul unui rockstar îmbătrânit şi singur care duce o viaţă retrasă. Excesele pe care le-a făcut de-a lungul timpului l-au ajuns din urmă, iar acum întreaga sa lume începe să se destrame. Videoclipul a fost regizat de un colaborator de lungă durată al lui Ed, Emil Nava.

După ce a fost distins cu titlul de cel mai bine vândut artist al anului 2014 şi a plecat acasă cu 2 trofee Brit Awards la categoriile „Mastercard British Album” şi „British Male Solo Artist”, Ed Sheeran are multe motive de sărbătoare mai ales că cel de-al doilea album al său, „X”, a vândut peste 2 milioane de copii în Regatul Unit în doar 9 luni ceea ce înseamnă că este unul dintre cele mai bine vândute LP-uri din ultimul deceniu. La nivel mondial, „X” a depăşit cifra de 7 milioane de copii vândute.

Ed Sheeran se va întoarce în Marea Britanie pentru trei show-uri sold-out pe Wembley Arena din Londra (10/11/12 iulie).

Cât despre Rudimental, aceştia se pregătesc să finalizeze cel de-al doilea album de studio. Mai multe informaţii vor fi disponibile în curând.

Fanii din România vor avea şansa de a-i vedea live pe cei de la Rudimental în cadrul festivalului Electric Castle ce se desfăşoară în perioada 25-28 iunie pe domniul castelului Banffy din judeţul Cluj.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here