Cu ocazia lansării noului album, Ştefan Hruşcă va susţine un concert la Teatrul Naţional Bucureşti

Cel mai iubit interpret de muzică folk şi de colinde din România lansează un nou album, cu ocazia căruia va susţine şi un concert la Teatrul Naţional Bucureşti, pe 8 Iunie 2015!

Stefan Hrusca AFIS

Celebrul cantautor a pregătit pentru fanii săi un nou album, cu melodii de inspiraţie folclorică, din zona Maramureşului, a Bihorului, a Mureşului, etc… Acesta se va numi “Cântece de-acasă” şi va fi lansat în luna mai a acestui an, în luna imediat următoare artistul pregătind pentru fanii din capitală un concert ce va conţine piese de pe noul album, dar şi cântece mai vechi, hituri deja consacrate ale îndrăgitului artist…

“Am simţit nevoia să înregistrez acest disc de ceva timp; e un proiect de suflet care sper să ajungă la inimile dumneavoastră, celor care m-au ascultat cu drag de 33 de ani încoace. Sunt cântece vechi, inegalabile, cu care am crescut sau pe care le-am descoperit şi îndrăgit în multele mele călătorii şi de care m-am simţit aproape. O apropiere pioasă şi mereu fascinată de esenţa acestui neam al nostru, cu durerea şi înţelepciunea sa fără sfârşit, dar şi cu acel har nebănuit al său de a rosti în aceeaşi măsură gândurile şi adevărurile fiecăruia dintre noi. Dacă le ştiţi, cântaţi-le! Dacă nu, ascultaţi-le! Vi le dăruiesc întru preţuire şi atentă păstrare…” a declarat Ştefan Hruşcă.

Biletele au următoarele preţuri:
– 120 lei (Categoria VIP)
– 100 lei (Categoria 1)
– 80 lei (Categoria 2)

Biletele se găsesc în reţeaua BILETOO, la Teatrul Naţional Bucureşti, în Librăriile Librarium şi Eminescu, la magazinele Flanco, Muzica, Palatul Naţional al Copiilor şi magazinul BiletFan – Staţia de metrou Unirii 1. Lista magazinelor din alte oraşe ale ţării se găseşte aici. Cei ce doresc să comande biletele online o pot face de pe: www.BILETOO.ro, www.BILET.ro, www.BLT.ro, www.BILETE.ro, www.EVENTIM.ro sau www.MYTICKET.ro!

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here