GJan a lansat videoclipul melodiei „Wasn’t easy“

GJan revine cu un nou single, intitulat „Wasn’t easy“ şi lansat împreună cu videoclipul oficial. Piesa a fost compusă de Greta Jančytė (compozitoare şi vocea GJan) şi produsă de Rokas Jansonas.

gjan wasnt easy videoclip

„«Wasn’t easy» vorbește despre acel tip de relație în care unul din cei doi parteneri nu face niciun efort, iar celălalt obosește să fie cel care cedează mereu doar pentru a salva relația. Desigur, personajul principal este fata care nu mai are altă variantă decât să-l părăsească pe băiat. Astfel pretinde că nu îi mai pasă de relația lor, deși încă îl mai iubește. Așa că se confruntă cu o adevărată provocare, aceea de a-l lăsa să plece“, a spus artista.

Videoclipul a fost filmat în apropierea Bucureştiului, iar concept şi regie s-au ocupat cei de la NGM Creative (regie Bogdan Păun, DoP Alexandru Mureşan).

„Videoclipul a fost filmat într-un vechi palat din apropierea Bucureștiului. Arată absolut superb, însă după ce fotograful Alex Chiţu mi-a povestit că a citit într-un articol faptul că mulți oameni au fost uciși în subsol, am început să îmi imaginez că sunt fantome peste tot. Glumesc, dar tot am simțit ceva ciudat și înfricoșator în aer. În ciuda acestui lucru, chiar îmi place videoclipul și sper că și celor care ne ascultă le va plăcea“, a încheiat GJan.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here