Gorillaz îşi uneşte forţele cu Telekom şi lansează un nou album, „Humanz“, care dă viaţă unei noi dimensiuni muzicale

Prin intermediul programului său internațional de muzică, Electronic Beats, Deutsche Telekom și-a unit forțele cu Gorillaz pentru a da viaţă unei noi dimensiuni muzicale în Europa. Obiectivul este de a folosi noi tehnologii pentru a crea noi experienţe muzicale.

gorillaz humanz album telekom

„Magia Gorillaz constă în faptul că ei sunt reali și virtuali deopotrivă, un aspect pe care echipa inovatoare a Telekom Electronic Beats îl înțelege pe deplin. Aceștia au dat dovadă de încredere şi curaj, ajutându-ne să transformăm o viziune în realitate”, a declarat Niamh Byrne, Eleven Management, compania de impresariat artistic din Londra.

Pentru Deutsche Telekom, viaţa este despre experienţe împreună, iar în calitate de proprietar și operator al uneia dintre cele mai avansate rețele 4G din lume, are datoria digitală de a permite oamenilor să experimenteze puterea tehnologiei conectate de a transforma. „Suntem foarte mândri de propunerea din partea trupei de a beneficia de puterea Telekom Electronic Beats pentru a permite unui număr cât mai mare de persoane să împărtășească această nouă dimensiune muzicală semnată Gorillaz”, a declarat Wolfgang Kampbartold, Vicepreședinte International Market Communication din cadrul Deutsche Telekom.

Pentru a marca nou album al trupei, „Humanz“, care va fi lansat pe 28 aprilie, Deutsche Telekom va demara o campanie pentru a demonstra modul în care folosirea creativă a noilor tehnologii poate stimula experienţele muzicale. Prima dintre aceste iniţiative va consta într-o aplicaţie inovatoare AR care permite utilizatorilor să acceseze conținut Gorillaz în exclusivitate. De asemenea, sunt programate şi concerte în exclusivitate în câteva dintre zonele importante pentru Telekom.

Referindu-se la acest parteneriat, Jamie Hewlett, co-creatorul trupei virtuale Gorillaz, a spus: „Parteneriatul cu Deutsche Telekom ne-a permis să experimentăm, să explorăm şi să ne transformăm visurile în realitate”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here