Hitul “Eye of the Tiger” adus in actualitate de Spada vs Prezioso

Spada si Prezioso, celebrii dji italieni, au lansat track-ul “Tiger”, inspirat de celebrul hit al trupei Survivor, devenit faimos ca si coloana sonora a filmului “Rocky” cu Sylvester Stallone


“Tiger”, in varianta Spada vs Prezioso, este o fuziune intre trecut si prezent, o infuzie de energie, care va starni cu siguranta amintiri placute in randul celor care cunosc hitul “Eye Of The Tiger”.

Lansata in 1982, piesa celor de la Survivor a fost si coloana sonora a filmului “Rocky III”. A fost sase saptamani consecutiv pe primul loc in topul “Billboard Hot 100”, bucurandu-se de un mare succes in SUA si nu numai. In 1983 piesa a fost nominalizata la premiile Grammy (Song of the Year), iar cu un an mai devreme la Oscar (Best Original Song).

Cu peste 100 milioane de streamuri si 20 de milioane de vizualizari pe YouTube, Spada a colaborat pana in prezent cu EDX, Redondo, Ferreck Dawn, Elen Leyon, ajungand in topurile muzicale din UK, Franta, Italia. Printre artistii pe care i-a remixat se numara Zhu, Emma Louise, Robin Schulz, Roger Sanchez. Piesele ldj-ului au fost incluse in mixuri ale unor artisti ca Tiesto, Don Diablo, Hardwell, Fedde Le Grand, Benny Benassi.

Prezioso si-a descoperit pasiunea pentru muzica de la varsta de 11 ani, la celebrul club Much More din Roma. Acolo, in lumea plina de culori si muzica, a inteles ca trebuie sa se faca DJ. In 1991, dupa ce a castigat Walky Cup, a iesit pe locul doi la concursul local BEST DJ (Italia). Asa a inceput, practic, aventura muzicala in cadrul emisunii radio, Deejay Time, transmis de Radio Deejay. Prezioso colaboreaza cu Jovanotti la hit-ul Tempo si, impreuna cu Andrea si Marvin, lanseaza hit-ul international, Tell Me Why. Dupa participari la Street Parade (Zurich) si Love Parade (Berlin), ajunge sa fie din ce in ce mai cunoscut si in afara Italiei.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here