Honey a lansat videoclipul melodiei „Insomnia“

După aproape un an de la lansarea piesei „Don’€™t love me”, tânăra artistă poloneză Honey revine pe piaţa muzicală din România cu un nou single incendiar, „Insomnia”.

Honey

„Noua mea piesă a fost produsă în Germania, unde, de altfel, am lucrat mai multe melodii pentru cel de-al doilea album al meu, „Million”. Single-ul vorbeşte despre lipsa frecventă de somn, care în cazul meu nu se datorează mereu petrecerilor fabuloase cu prietenii, aşa cum spun versurile. Mi-aş dori însă ca „Insomnia” să dea fanilor mei o stare de bine şi să îi încurajeze să danseze din tot sufletul”, a explicat Honey, pe numele său adevărat Honorata Skarbek.

Noul single al artistei beneficiază şi de un videoclip plin de energie şi culoare. „Clipul redă povestea din versurile piesei, cu petreceri nebune la piscină sau curse de maşini cu prietenii. Un lucru inedit este însă ca toţi cei care apar în clip sunt prietenii mei. Şi-au condus maşinile personale şi chiar am filmat în casele lor! Astfel, fanii mei mă pot cunoaşte mai bine şi pot arunca o privire în viaţa mea”, a completat tânăra artistă.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here