Juan Magan, Hyenas, Mohombi şi Yasiris au lansat videoclipul melodiei „Claro Que Si“

Colaborare de excepție: Juan Magan, Hyenas, Mohombi și Yasiris fac echipă pentru un proiect inedit. Cea mai așteptată piesă a începutului de an, #ClaroQueSi, este însoțită de un videoclip hot, dinamic, cu o imagine neon tropical și vibe-uri dominicane, în regia lui San și produs de Cat Music. Clipul a fost filmat în mai multe locații din Punta Cana și România pe parcursul a trei zile.

„#ClaroQueSi a luat naștere în studiourile Nomad în România, iar apoi a făcut înconjurul lumii. O idee incipientă a trei scriitori care a fost apoi consolidată de Mohombi, Juan Magan, Yei Gonzalez, Santiago Rodriguez și Bruno. #ClaroQueSi a ajuns să unească scriitori și artiști de pe trei continente, fiecare cu atingerea și flavour-ul personal. Un mix de culturi și genuri muzicale de la moombathon până la reggaeton și dancehall fac din #ClaroQueSi o încercare inedită și ofertantă în mozaicul sonor actual international”, declară Hyenas.

„Am auzit multe despre Cat Music și este prima oară când colaborăm. Producția piesei mi s-a părut foarte tare, de aceea am decis să fac parte din acest proiect și mulțumesc Universal Music Spain pentru acest pas”, mărturisește Juan Magan.

„Sunt foarte entuziasmată și mândră de acest proiect! Este o experiență care m-a învățat foarte multe atât pe plan personal, cât și profesional. Este un vis devenit realitate să colaborez cu Juan Magan și Mohombi. Băieții de la Hyenas sunt doi tipi foarte talentați care știu tot timpul ce vor să facă și știu cum să exprime acest lucru”, adaugă Yasiris.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here