5 Gang va susţine primul mare concert pe 1 iunie la Arenele Romane

5 Gang este cu siguranță un fenomen, care reușește să surprindă de la proiect la proiect. Toate piesele lansate de tinerii cool care au devenit vocea unei generații au ocupat prima poziție în YouTube Trending și au intrat rapid în topurile locale ale magazinelor digitale.

5 gang afis concert 24 7

După ce la finalul anului trecut au făcut parte din Turneul Vloggerilor, un eveniment care i-a purtat în cele mai mari orașe ale țării, anul acesta de 1 iunie 5 Gang va susține la Arenele Romane din Bucureşti cel mai mare concert de până acum: „24/7“.

„Acesta e probabil cel mai mare lucru la care lucrăm și sunt super fericit și mândru să îl anunț în sfârșit. De Ziua Copilului ne vedem la Arenele Romane să spargem boxele. O să fie multă energie, mult hype, mult SOS. Sunteti pregătiți?”, a anuțat Selly pe rețelele sale sociale.

Evenimentul va marca cea mai mare întâlnire a adolescenților cu trupa lor preferată și hiturile acesteia, alături de momente unice, pregătite special pentru comunitatea de fani. Biletele pentru concertul 5 Gang au fost puse în vânzare și pot fi achiziționate de pe bilete.5gang.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here