Katerina a lansat videoclipul piesei „Remember“

Mango Records a lansat noul single şi videoclip al frumoasei cântăreţe originare din Letonia – Katerina, single intitulat „Remember”, o producţie muzicală semnată de către Deepside Deejays.

RememberDupă lansarea din 2014 a ultimului său single „Blackboard” produs de către Mango Records, Şerban Cazan ( Hahaha Production ) şi Mike Hadisson în două variante diferite, o variantă în limba engleză şi o variantă în limba rusă, Katerina a reuşit să între în topurile radiourilor din mai multe ţări europene.

Deşi nu vorbeşte limba română şi locuieşte în Riga şi New York, frumoasa Katerina aprecieaza talentul producătorilor muzicali din România alegând şi de această dată să producă şi să lanseze la noi în ţară noul său single şi videoclip intitulat „Remember”.

Filmările pentru videoclip au fost realizate în Egipt şi Statele Unite ale Americii pe parcursul a 6 zile de către o echipă exclusiv românească, ţinutele din videoclip fiind semnate de asemenea de către o creatoarea de modă româncă-Nicoleta Negură, iar hair style-ul şi machiajul fiind asigurate de o echipă a Geta Marin Academy din Bucureşti.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here