Linkin Park a lansat un lyric video pentru melodia „Battle Symphony“

La o lună de la lansarea single-ului “Heavy”, trupa Linkin Park dezvăluie o nouă piesă, “Battle Symphony”, ce urmează să fie inclusă pe cel de-al șaptelea album al băieților, “One More Light”.

Linkin Park

“Battle Symphony” beneficiază de un lyric video plin de culoare și peisaje pitorești. Filmat în cartierul Venice din Los Angeles, California, pe malul oceanului și într-o regiune muntoasă, clipul contrastează cu peisajele urbane cu care trupa ne-a obișnuit în videoclipurile anterioare.

Producția videoclipului este semnată de Rafatoon, în timp ce producția piesei poarta semnătura lui Mike Shinoda, Jon Green și Brad Delson.

Cel de-al șaptelea material discografic semnat Linkin Park urmează să fie lansat pe 19 mai. Linkin Park se află în plină promovare pentru noul album. După un tur de emisiuni în Statele Unite ale Americii și Canada, trupa va ajunge în Europa săptămâna viitoare, la Amsterdam, urmând ca pe 6 aprilie să interpreteze single-ul “Heavy” alături de Kiiara, la Premiile Muzicale Echo din Berlin, Germania.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here