Trupa Bucium îşi va lansa oficial noul album pe 11 aprilie

Pe 11 aprilie, în Expirat Halele Carol, trupa rock Bucium va susține concertul de lansare a noului album, intitulat „Live în Codrul Ascuns“. Acesta a fost prezentat la sfârșitul anului trecut și promovat printr-un turneu desfășurat în orașele mari ale țării.

Bucium - lansare Live in Codrul Ascuns - Expirat - 11.04.2017 (FB event cover)

După Cluj, Timișoara, Iași, Constanța, Craiova, Buzău, Brașov, Galați și Râmnicu Vâlcea, a venit rândul celor din Capitală să asculte live piesele de pe cel mai recent material. Concertul va fi marți, 11 aprilie, în clubul Expirat Halele Carol – Sala Compresoarelor (pe str. Constantin Istrati nr. 1). Membrii trupei vor respecta ora trecută pe afiș și vor urca pe scenă la 21:00.

Biletele costă 20 de lei și pot fi cumpărate din rețeaua IaBilet.ro. În seara concertului, la intrare, biletele vor fi 30 de lei. Cei care vor cumpăra bilete în avans vor putea achiziționa albumul la un preț preferențial, de 30 de lei, direct la eveniment. Pentru cei care doresc să susțină activitatea trupei, la intrare vor putea fi achiziționate și tricouri.

Înregistrările albumului „Live în Codrul Ascuns“ au fost făcute de Alex Pascu, liderul trupei Goodbye to Gravity și prieten apropiat al trupei. El a apucat să mixeze prima piesă de pe album, însă procesul a fost întrerupt de momentul Colectiv.

Pe album sunt incluse și două bonus tracks, ca omagiu adus lui Adrian Rugină, fostul toboșar al trupei. Adrian a decedat la Colectiv, în timp ce încerca să salveze mai mulți oameni din incendiu. Cele două piese bonus reprezintă prima și ultima piesă înregistrate alături de Adrian.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here