Lost Frequencies a lansat videoclipul melodiei „Are you with me“

Încă de când Lost Frequencies s-a remarcat din paleta de staruri ale muzicii dance, DJ-ul belgian a fost foarte clar că este capabil să creeze piese care să spargă topurile.

Lost Frequencies“Are You With Me”, primul single oficial, s-a clasat pe prima poziție în topul 40 din Maria Britanie, după ce cu o săptămână în urmă intrase direct pe poziția a doua. Totodată, LF și-a adăugat și locul 1 în topul iTunes din Marea Britanie.

Lansat în august 2014, “Are You With Me” a ajuns să fie unul dintre din cele mai mari hituri din Europa și încă ocupă poziții fruntașe în topurile de pe continent. Single-ul lansat la sub label-ul The Bearded Man care face parte din casa de discuri Armada Music, marchează primul nr. 1 din Marea Britanie pentru Armada Music, performanță la care a contribuit și partenerul britanic All Around The World Records prin sprijinul acordat.

Succesul single-ului l-a propulsat pe Lost Frequencies în studioul BBC Radio 1 acolo unde a interpretat live hitul arhi cunoscut, dar și un cover după piesa “Counting stars” a celor de la One Republic. Între timp, videoclipul oficial al piesei “Are You With Me” a înregistrat nu mai puțin de 40 de milioane de vizualizări pe YouTube și a câștigat discuri de aur și platină în 10 țări printre care și Belgia, Canada, Germania sau Olanda.

Piesa a fost ascultată de 121 milioane de ori prin serviciul de streaming Spotify și a primit statutul de “cea mai ascultată piesă în Europa”, clasându-se și pe locul 8 în topul global Shazam.

Maykel Piron, CEO Armada Music: “Sunt foarte mândru că Are You With Me s-a dovedit a fi un așa mare succes. A fost grozav să lucrez îndeaproape cu All Around The World Records din teritoriul britanic, iar nr. 1 în top 40 este un vis devenit realitate. Este dovada supremă a parteneriatului nostrum excelent. Nu aș putea fi mai fericit”.

Matt Cadman, director AATW: “Suntem încântați că AATW a putut juca un rol în succesul bine meritat pe care Lost Frequencies și Armada l-au avut în Marea Britanie și dorim să continuăm și în viitor acest bun parteneriat”.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here