FOTO Cornel Ilie a jucat fotbal la nunta lui

Înconjurat de prieteni, în cea mai mare discreţie, Cornel Ilie, liderul trupei Vunk, s-a căsătorit sâmbătă cu logodnica sa, Eliza Suditu.

Cornel Ilie NUNTA

„(Re)născut pe 4 iulie”, nota Cornel Ilie pe blogul său personal, cornelilie.ro, despre momentul când a zis „Da” împreună cu iubita sa şi au făcut „un pas de oameni mari”, bucurându-se ca nişte copii.

La nunta lui Cornel Ilie nu s-a furat mireasa, iar obiceiurile şi rigorile specifice unui astfel de eveniment au fost înlocuite cu o atmosferă foarte relaxată, care i-a îmbiat pe invitaţi să se simtă bine jucându-se, dansând în ploaie sau privind artificiile. „Am vrut ca invitaţii noştri să se joace, nu să joace”, spune Cornel Ilie.

„Am dansat în ploaie, am fost atinşi de soare pe timpul slujbei, am făcut baie în piscină îmbrăcaţi (noi şi alţi aproape 30 de prieteni) tot în ploaie, am jucat fotbal, am plâns de bucurie şi când mi s-a pregătit ca surpriză un concert cu o trupă tribut pentru The Beatles, am cântat cu ei „Twist and shout” şi „Hey Jude”, a ieşit soarele iar, am stat pe spate şi am privit artificiile de pe cer”, mărturiseşte liderul trupei Vunk. „O să încercăm să transformăm „luna de miere” într-o „lume de miere”, adaugă artistul pe cornelilie.ro.

Citeste si despre:

SAGA Festival prezintă SAGA Rave Plane - o scenă în avion cu petreceri exclusiviste
Biletele de o zi la Untold - sold out în prima etapă de vânzare
N-ai sa crezi ce videoclipuri scoate Richard Stan dintr-un simplu garaj
Connect-R și-a lansat cartea „Din livada cu nuci”, în cadrul Bookfest de la Romexpo.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here