Timberlake și Michael Jackson au lansat clipul „Love never felt so good“

Una dintre cele mai spectaculoase colaborări din industria muzicală internaţională s-a concretizat abia în 2014, cu toate că cei doi artişti, Michael Jackson şi Justin Timberlake, s-au gândit la această colaborare încă din anul 2000. Cu toate acestea, cei doi s-au întâlnit pe scena MTV Video Music Awards, în 2011, unde au oferit un mega-show.

michael jackson justin timberlake videoclip

Albumul XSCAPE conţine 8 piese, cum ar fi “Invincible”, piesă extrasă din sesiunea de înregistrări din 2001 şi reorchestrata de către Timbaland, Rodney Jerkins, Stargate, Jerome “Jroc” Harmon şi John McClain. La foarte scurt timp de când a fost lansat, albumul XSCAPE s-a poziţionat pe primele locuri în magazinul digital iTunes.

Primul single extras de pe albumul XSCAPE, “Love Never Felt So Good”, a fost compus de către Michael Jackson la începutul anilor 80.

Videoclipul prezintă cadre cu Justin Timberlake şi o echipă de dansatori, având ca background secvenţe din clipuri precum “Thriller”, “Bad”, “Smooth Criminal” şi “Billie Jean, lansate de-a lungul timpului, de către regele muzicii pop.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here