Ştefan Bănică, primele declaraţii după ce a semnat cu Antena 1. Va face parte din juriul „X Factor“

Aproape toate vedetele de la Pro TV se mută la Antena 1. După ce Horia Brenciu, Monica Anghel, Jojo, Gina Pistol, Toni Grecu, dar şi multe alte nume importante din Media Pro au trecut la Intact, acum şi Ştefan Bănică a anunţat că a semnat cu Antena 1.

stefan-banica-_81161400

Fostul prezentator de la „Dansez pentru tine“ va face parte, din toamna acestui an, din juriul emisiunii „X Factor“, acolo unde îl va înlocui, se pare, pe Cheloo. Potrivit celor de la WOWbiz, din juriul „X Factor“ vor mai face parte Horia Brenciu şi Delia.

Miercuri, 14 mai, Ştefan Bănică a fost invitat la Observator, acolo unde a vorbit despre noul lui contract. Mi s-a făcut o ofertă de a face parte din juriul ‘X Factor’, o ofertă onorantă, pe care am aceptat-o. Am plecat după 12 ani din Pro TV, o perioadă în care am avut rezultate notabile. Am rămas în relaţii bune cu oamenii de acolo. Timp de opt sezoane am prezentat o emisiune-fainion a divertismentului din România, care s-a încheiat. Şi cu ea s-a încheiat experienţa mea din Pro TV. Nu va fi doar ‘X Factor’. Mai este şi tradiţionalul concert de Crăciun, care a ajuns la al 13-lea an consecutiv şi care va fi transmis de Antena 1. Şi va mai fi o emisiune în primăvară, dar voi vorbi la momentul potrivit“, a spus Ştefan Bănică.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here