“Music To Be Murdered by” – albumul lansat azi de Eminem

Cu peste 80 de milioane de urmaritori pe facebook, un Oscar (pentru cel mai bun cantec original – “Lose Yourself”, in 2003), 15 premii Grammy si peste 170 de milioane albume vandute in toate lumea, Marshall Bruce Mathers III, rapper-ul american cunoscut sub numele de scena Eminem, revine cu un nou album – “Music To Be Murdered by“.

Lansat in stilul caracteristic al lui Eminem, albumul apare ca o surpriza, lansat fara niciun fel de promovare in prealabil.


Albumul poate fi descarcat de aici

Lansat dupa doi ani de la albumul “Kamikaze”, “Music To Be Murdered By”, al 11-lea material discografic al artistului, contine douazeci de melodii. Noua dintre acestea sunt colaborari cu artisti ca Young M.A., Juice WRLD, Skylar Grey, Don Toliver, Ed Sheeran, Anderson .Paak, KXNG Crooker si Royce da 5’9” si Joell Ortiz.

Intr-o postare pe contul sau de Twitter, Eminem a declarat ca “Music To Be Murdered By” este inspirat de munca si creatiile lui Alfred Kitchcock, coperta fiind dedicata marelui regizor.

Plin de dramatism si replici acide, cantecele de pe noul album exprima trairile artistului si revolta fata de situatia politica actuala din SUA, multe mesaje fiind adresate celor care l-au criticat pe Eminem in ultima perioada.

Impreuna cu lansarea albumului, Eminem a prezentat si videoclipul piesei “Darkness” – noul sau single. Acesta face referire la atacul armat din 2017, petrecut în Las Vegas, când au murit 59 de persoane. Inspiratia muzicala a piesei este bine-cunoscutul cantec “The Sound of Silence”, de la Simon & Garfunkel.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here