Fire Fight Australia – mega-concertul caritabil de sustinere a luptei impotriva incendiilor de pe continent

De mai bine de trei luni de zile Australia se confrunta cu cele mai nimicitoare incendii din istoria cunoscuta a continentului. Chiar daca in ultimele zile situatia pare ca s-a mai imbunatatit, bilantul provizoriu al dezastrului este dramatic: unsprezece milioane de hectare de paduri arse, aproximativ un miliard de animale salbatice si domestice afectate (conform ecologistilor de la Universitatea din Sidney), zeci de orase si mii de cladiri distruse in totalitate.

In acest context, asociatia TEG – un important promotor global al activitatilor de entertainment (muzica, sport, expozitii, etc.) s-a implicat in organizarea unui spectaculos concert care sa sustina lupta impotriva incendiilor si sa ajute comunitatea sa isi revina dupa evenimentele tragice.

Astfel, pe data de 16 februarie 2020, pe stadionul Anz din Sydney, se vor aduna zeci de artisti celebri, atat din Australia cat si din restul lumii, pentru a strange fonduri. Concertul poarta numele de FIRE FIGHT AUSTRALIA.

Line-up-ul este unul impresionant, printre capetele de afis numarandu-se Queen + Adam Lambert, Alice Cooper, Olivia Newton-John. Celeste Barber, celebra actrita de comedie din Australia, va fi gazda evenimentului care se va intinde pe durata a noua ore.

Anuntat cu mai putin de o saptamana in urma, evenimentul a fost sold-out in 24 de ore, cu peste 70.000 de bilete vandute.

Invitatii principali care au fost confirmati pana acum sunt, in ordine alfabetica:

ALICE COOPER
AMY SHARK
BAKER BOY
CONRAD SEWELL
DARYL BRAITHWAITE
DELTA GOODREM
GRINSPOON
GUY SEBASTIAN
HILLTOP HOODS
ICEHOUSE
ILLY
JESSICA MAUBOY
JOHN FARNHAM
k.d. lang
LEE KERNAGHAN
OLIVIA NEWTON-JOHN
PEKING DUK
PETE MURRAY
QUEEN + ADAM LAMBERT
TINA ARENA
WILLIAM BARTON

Organizatorii sustin ca line-up-ul actual va fi completat si de alte nume cunoscute.

 

1 COMENTARIU

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here