Nev şi Kalina au lansat videoclipul piesei „Vara vine“

Două surori născute în Macedonia, dar care locuiesc în SUA, au învăţat limba română, deşi nu au nici cea mai mică legătură cu ţara noastră. Pur şi simplu ele s-au îndrăgostit de muzica românească, fapt ce le-a determinat să lanseze melodia „Vara vine“, care are şi videoclip.

nev kalina videoclip vara vine

„Single-ul ‘Vara vine’ l-am scris în anul 2013 şi este a doua piesă în română pe care am compus-o. Când am filmat videoclipul piesei pe plaja din Chicago, au venit o mulţime de oameni să ne vadă. A fost un moment minunat, fiindcă noi am cântat în limba română, iar publicul american a fost foarte încântat să stea acolo cu noi ca să asculte piesa“, au spus cele două fete.

„Când am avut 12 ani, m-am îndrăgostit de piesa ‘Dragostea din tei’ şi astfel am început să ascult piesele trupei O-Zone. Sora mea a cunoscut două românce în liceu şi ele mi-au dat câteva CD-uri cu piese româneşti (3 Sud Est, Akcent şi BUG Mafia). Deodată, m-am transformat într-o româncă şi nici nu mi-am dat seama. În acelaşi timp, familia mea a trebuit să se obişnuiască cu această pasiune, fiindcă la noi acasă începusem să ascult muzică românească non-stop. Aşa am molipsit-o şi pe Kalina, care a început să cânte cu mine în română“, a povestit Nev.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here