Marian Ionescu şi Octavia Geamănu vor avea un băiețel

Prezentatoarea Observator Special de la Antena 1 și soțul ei, cântăreţul Marian Ionescu, sunt în culmea fericirii: cei doi așteaptă primul lor bebeluș și de curând au aflat că acesta va fi băiețel.

marian ionesu octavia geamanu baietel

Chiar dacă nu avea preferințe în acest sens, pentru că important e ca bebelușul să fie sănătos, Octavia mărturisește că într-un fel știa că va fi mamă de băiat. „Și-a ales singur numele, cu un an și ceva înainte să vină. Visasem cu mult timp înainte că voi avea un băiețel cu numele Andrei. Așa că nu puteam să-l schimb“, a spus aceasta.

Însărcinată în 5 luni și jumătate, Octavia Geamănu spune că încearcă pe cât posibil să își păstreze programul de muncă și stilul de viață, deși bebelușul o ține trează noaptea. „Mănânc firesc, fără să am poftă de ceva anume. Dacă e totul bine și nici nu voi pune multe kilograme, cred că voi sta la serviciu, pe sticlă, până în luna a opta. Soțul meu mă răsfață la fel ca-ntotdeauna. Mereu a fost foarte atent în ceea ce privește nevoile mele. E soțul perfect pentru mine. Luăm lucrurile pas cu pas. Acum sunt în stadiul în care mă bucur de mișcările bebelușului care îmi dau trezirea în miezul nopții. Însă gândul că anul viitor, pe vremea asta, vom putea merge în vacanță cu copilul nostru îmi aduce o bucurie neimaginată”, a încheiat Octavia încântată.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here