Psy a lansat, alături de Snoop Dogg, videoclipul piesei „Hangover“

Cântărețul sud-coreean Psy, care a intrat în Cartea Recordurilor cu ”Gangnam Style”, a lansat duminică o nouă piesă, inspirată de această dată din hip-hop, care prezintă caricatural o noapte de distracție cu Snoop Dogg, relatează AFP.

psy snoop dogg videoclip hangover

Intitulată ‘Hangover’, noua piesă îi aduce împreună pe Psy și Snoop Dogg — rapperul fiind cunoscut ca un mare petrecăreț — într-o noapte stropită cu mult alcool. ‘Hangover’ a fost lansată pe YouTube, site-ul pe care ‘Gangnam Style’ a intrat în Cartea Recordurilor, cu peste 2 miliarde de vizionări.

Psy, pe numele său real Park Jae-sang, a spus că a filmat videoclipul cu Snoop Dogg la Seul, în numai 18 ore. El a obținut fără probleme acordul de colaborare de la starul rap la telefon. ‘M-a întrebat care este titlul piesei și i-am spus ‘Hangover’ (Mahmureală). Mi-a răspuns: De acord’, a povestit Psy.

Snoop Dogg a spus la rândul lui că s-a simțit ca într-un film de acțiune. ‘A fost grozav, fiindcă am vrut mereu să fiu într-un film cu karate’, a arătat el la o prezentare cu Psy într-un club de karaoke din Los Angeles.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here