sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăȘTIRIRicky Martin: „Muncesc foarte mult, mă încântă ceea ce fac“

Ricky Martin: „Muncesc foarte mult, mă încântă ceea ce fac“

Ricky Martin va fi din nou una dintre principalele voci ale Campionatului Mondial de Fotbal, de această dată grație cântecului „Vida”, compus de Elijah King. „Nu mă mulțumesc, mereu vreau mai mult”, declară cântărețul, pentru Europa Press.

Ricky Martin

„Mereu trebuie să ne reinventăm și să căutăm ceva pentru a atrage atenția publicului”, spune el despre ‘Vida’, cântec ce aparține albumului ‘One Love, One Rhythm — The 2014 FIFA World Cup Official Album’ și care înseamnă o nouă legătură între fotbal și muzică materializată prin vocea și mișcările sale, după ‘Copa de la Vida’, cântecul oficial al Campionatului Mondial de Fotbal din Franța din 1998.

„Foarte puțini pot spune că au cântat de două ori pentru Campionatul Mondial de Fotbal”, adaugă Ricky Martin. „Muncesc foarte mult, mă încântă ceea ce fac”, subliniază acesta.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.