S-a lansat track-ul “Righteous” (postmortem), de la Juice Wrld, videoclip inclus

Track-ul Righteous a aparut la patru luni de la disparitia tanarului artist. Piesa a fost inregistrata de artist in studioul lui din Los Angeles si a fost produsa de catre Nick Mira si Charlie Handsome. Videoclipul piesei “Righteous” a fost regizat de catre Steve Cannon si include imagini si cu Juice WRLD.


In urma cu un an, martie 2019, a fost lansat si ultimul material discografic al artistului – Death Race for Love. Inainte de aparitia track-ului “Righteous”, G Herbo a lansat o piesa in colaborare cu Juice – PTSD, iar Eminem a lansat recent videoclipul piesei “Godzilla”, ce include un tribut pentru rapper-ul Juice WRLD.

In acelasi timp cu lansarea melodiei “Righteous”, a fost lansata si fundatia Live Free 999, care il onoreaza pe Jarad “Juice WRLD” Higgins si care are ca scop sprijinirea tinerilor in luptele lor cu dependente, anxietate si depresie. Fundatia a fost lansata de catre mama artistului, Carmela Wallace.

Pe numele sau adevarat Jarad Anthony Higgins, rapperul american Juice WRLD a murit la frageda varsta de 21 de ani, in plin avant de cariera, in urma unei crize de epilepsie.

In mai putin de 2 zile de la lansare videoclipul a strans peste 4 milioane vizualizari pe Youtube.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here