SAGA Festival se amana pentru luna septembrie

Festivalul SAGA, programat initial la inceputul lunii iunie in Parcul Izvor din Bucuresti, se amana pentru luna septembrie, conform informatiilor prezentate de organizatori.

Intr-o postare pe pagina de facebook oficiala a evenimentului, Allan Hardenberg (CEO SAGA Festival) precizeaza:

„După săptămâni de discuții, răspunsuri și direcții din partea autorităților de stat și locale și cu o atenție deplină asupra siguranței comunității noastre, am luat decizia de a privi înainte și de a ne reuni în septembrie 2020 în parcul Izvor.

Amânarea către luna septembrie a acestui an este cea mai bună opțiune pentru SAGA Festival. Va fi o atmosferă electrizantă în inima Bucureștiului și pregătirea pentru acea energie ne face să lucrăm neobosit până la ziua deschiderii pentru a vă oferi o experiență de neuitat.

Suntem foarte încântați că am reușit să stabilim o noua data pentru Festivalul SAGA din Parcul Izvor în 11, 12 și 13 septembrie 2020. Toate biletele pentru datele din iunie vor rămâne valabile pentru septembrie. Lineup-ul actualizat va fi anunțat în curând. Acesta poate fi ușor diferit datorită programului artiștilor, dar vă asigurăm că se va ridica la standardele ALDA și Insomniac. Un nou artist surpriză va fi anunțat în curând.

Cumpărătorii de bilete care, din păcate, nu pot participa în septembrie, vor fi anunțați prin e-mail ulterior, cu privire la pașii următori.

Vă mulțumim pentru răbdare și sprijin continuu. Știind că ne vom aduna din nou în curând și vom construi amintiri împreună ne face fericiți în circumstanțele actuale. Așteptăm cu nerăbdare să vă vedem pe toți în parcul Izvor din București în luna septembrie.”

Din line-up-ul initial al festivalului ar fi trebuit sa faca parte: Tiesto, Alan Walker, Disclosure, Don Diablo, Marshmello si multi altii, asa cum scris aici.

Citeste si despre:

UNTOLD - Primul Mega Festival din Dubai va avea loc în perioada 15 - 18 februarie 2024
Muzica, dans, fotografii şi hărţi de arhivă, între 20 şi 24 septembrie, la "Zilele Bucureştiului"
Prima ediție Timișoara Music Awards are loc pe 23 septembrie
Trei seri magice pe scenele din Cluj, Oradea și București cu celebrul grup Il Volo

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here