27 de artisti si persoane publice isi unesc vocile in sprijinul luptei impotriva pandemiei

In contextul vremurilor dificile pe care le traverseaza Romania si intreaga lume, 27 dintre cele mai cunoscute personalitati in spatiul public autohton si-au unit vocile pentru un mesaj emotionant “oameni, voi oameni, semanati cu iubire, campia din voi”.

Noua versiune a cantecului lui Aurelian Andreescu “Oameni”  a fost realizata la initiativa Roton si este un indemn la solidaritate si sprijin pentru sistemul medical extrem de solicitat in aceste zile, fiind o invitatie la donatii catre asociatia Daruieste Viata care construieste spitalul Modular 1 Elias pentru a creste numarul de paturi pentru pacientii cu COVID-19.

In ordinea aparitiei, Cabral, Smiley, Connect-R, Delia Rus, Maia Morgenstern, Amalia Enache, Mihail, Florin Calinescu, Tudor Ionescu (Fly Project), Mihai Morar, Paul Iorga, Cosmin Selesi, Andreea Esca, Margareta Paslaru, Gina Pistol, Dani Ionescu (Dl. Goe), Adrian Sina, Dana Rogoz, Virgil Iantu, Bruja, Sanziana Negru, Otrava, Sore, Florian Rus, Valeria Stoica, Jean Gavril si Pavel Bartos iau parte in clipul postat pe conturile de socializare Roton, unde fiecare interpreteaza un vers din piesa cantata de Aurelian Andreescu si compusa de Marius Teicu. Lansata in 1973, “Oameni” are un mesaj de iubire si sustinere, de intelegere a propriei persoane si ar putea oricand deveni un sprijin emotional si pentru cei care o asculta in izolare.

Artistii si personalitatile publice care reinterpreteaza aceasta piesa va invita sa ramaneti oameni oricat de grele ar fi conditiile pe care le traim in aceste zile si sa va indreptati cu dragoste catre cei din jur, aflati in nevoie.

De la oameni pentru oameni !

Am sunat niste prieteni si-am adus om langa om printr-un telefon pentru a sustine campania Daruieste Viata – #ReusimImpreuna. Ce se intampla mai exact? Daruieste Viata ridica Spitalul Modular 1 Elias, pentru a creste numarul de paturi pentru pacientii cu COVID-19. Totodata, acestia achizitioneaza si doneaza catre spitalele din tara echipamente de protectie, echipamente si aparatura medicala necesare medicilor pentru protejarea lor si salvarea pacientilor.Ce poti tu sa faci: ⋆Doneaza prin SMS, 8826 cu mesajul IMPREUNA (donatie unica de 2 euro, valabil doar pe teritoriul Romaniei)⋆Doneaza online pe www.daruiesteviata.ro ⋆Daca esti o companie, poti sponsoriza actiunile tot pe site, la www.daruiesteviata.ro/sponsorizeazaCabral Smiley Connect-R Delia Rus Maia Morgenstern – Pagină oficială Amalia Enache Mihail Florin Călinescu Tudor Ionescu ( Fly Project ) Mihai Morar Paul Iorga Cosmin Seleși Andreea Esca Margareta Paslaru GinaPistol Dani Ionescu (D-L Goe) Adrian Sina Dana Rogoz Virgil Iantu BRUJA Sanziana Negru Blogu lu' Otrava Sore Florian Rus Valeria Stoica Jean Gavril Pavel Bartos#OAMENI || Muzica si text : Marius Teicu/Ovidiu Dumitru

Posted by Roton Music on Friday, April 24, 2020

Ce poti face tu:

– Doneaza prin SMS, 8826 cu mesajul IMPREUNA (donatie unica de 2 euro, valabil doar pe teritoriul Romaniei)
– Doneaza online pe www.daruiesteviata.ro
– Daca esti o companie, poti sponsoriza actiunile tot pe site, la www.daruiesteviata.ro/sponsorizeaza

Banii sunt folositi de asociatia Daruieste Viata pentru constructia si dotarea spitalului modular 1 Elias si pentru dotarea spitalelor din tara cu echipamente de protectie, echipamente si aparatura medicala necesare medicilor pentru protejarea lor si salvarea pacientilor.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here