Snoop Dogg a lansat videoclipul piesei „Peaches N Cream“

Dacă în urmă cu câteva zile, Snoop Dogg ne prezenta primul single de pe albumul “Bush”, produs de către Pharrell Williams, artistul a lansat videoclipul piesei “Peaches N Cream”.

Snoop Dogg

Piesă “Peaches N Cream” este compusă de către Pharrell şi este un featuring cu artistul R&B Charlie Wilson, iar videoclipul oficial este regizat de către Aramis Israel şi Hannah Lux Davis.

Snoop Dogg va lansa un nou material discografic, “Bush”, pe 12 mai, de această dată alături de Columbia Records. Materialul discografic este produs în întregime de către Pharrell Williams şi este un parteneriat cu Doggy Style Records.

Colaborarea istorică dintre Snoop Dogg şi Pharrell Williams a început în urmă cu mai bine de 10 ani şi s-a concretizat în numeroase piese de succes. Pactul celor doi artişti vizează compunerea unor piese despre un prezent mai bun şi un viitor ideal.

Albumul “BUSH” înseamnă beaturi funk cu un mix de R&B şi pop şi este “diferit faţă de ce a fost făcut până acum” (Snoop Dogg). “BUSH” include o serie de colaborări cu numeroşi artişti surpriză, iar Pharrell a declarat într-un interviu că albumul lui Snoop este mult mai bun decât al său.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here