„Te cunosc de undeva“: Liviu Vârciu cântă la acordeon și Daniel Iordăchioae la chitară

Sâmbătă seara, la Antena 1, continuă jocul fascinant al transformărilor. Primul moment special al show-ului “Te cunosc de undeva!” îl va avea ca protagonist pe Kamara, de la Alb Negru, care va urca pe scenă alături de Jackpot-ul primit la ruletă săptămâna trecută.

Liviu VarciuAstfel, el va cânta alături de CRBL cel mai recent hit al acestuia. La Momentul de familie, Andrei Ștefănescu, celălalt component al trupei Alb Negru, va apărea pentru prima oară într-o emisiune de televiziune alături de iubita sa, Antonia, studentă la Jurnalism. Cei doi vor interpreta o piesă din musicalul de mare succes “Grease”, transformați în Olivia Newton John și John Travolta.

În concursul transformărilor de sâmbătă, Liviu Vârciu va cânta cu taraful și va face o demonstrație la acordeon, imitându-l pe celebrul lăutar Fărâmiță Lambru, cu al său cântec “Inel, Inel de aur”. Oana Sîrbu va fi Donna Summer și va interpreta unul dintre cele mai premiate hituri disco ale tuturor timpurilor, “Hot Stuff”, iar Cezar Ouatu va realiza o transformare de colecție în Robbie Williams. Daniel Iordăchioae, desculț și cu chitara în brațe, îl va imita pe legendarul John Lennon cu a sa celebră piesă “Give Peace a Chance”, Lidia Buble va deveni pentru o seară cântăreața de muzică populară Niculina Stoican, iar Alina Eremia se va transforma în excentrica Cyndi Lauper. Raluca și Denisa Tănase, de la Bambi, și-au luat foarte în serios personajele din această seară, Shakira și Rihanna, și au pregătit un moment senzual și plin de curaj. De asemenea, cele două surori de la Bambi vor fi imitate în această ediție de colegii lor, Andrei și Kamara, de la Alb Negru.

Cine va fi câștigătorul acestei ediții, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 21 martie, de la ora 20.30, numai la “Te cunosc de undeva!”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here