Momente incredibile, emoție și lacrimi, duminică, la „Next Star“

Șapte noi copii talentați, din toate zonele țării, vin duminică, 22 martie, de la ora 20.30, la “Next Star”, într-o nouă ediție spectaculoasă și emoționantă a show-ului prezentat de Dan Negru.

next star general vlcsnap-2015-03-19-11h23m25s77

Emil este un băiețel talentat la muzică, din Craiova, care și-a dorit să ajungă la “Next Star” ca să cânte muzică populară și să anunțe că își caută o… familie. Copilul în vârstă de 11 ani a fost abandonat de mama lui, pe când era foarte mic, într-un spital din Constanța și, de atunci, a fost crescut de mai mulți asistenți maternali.

Tot duminică, la Antena 1, va veni Daria, o fetiță din București, celebră peste hotare, dar despre care românii n-au auzit. Copila de 10 ani este cunoscută în Statele Unite ale Americii, Franța, Italia, Irlanda, Germania, Japonia, țări în care muzica ei este difuzată la numeroase posturi de radio.

În aceeași ediție, o fetiță de 8 ani va realiza un număr de acrobație la bară senzațional care-i va face pe toți jurații să sară de pe scaune și să se crucească. Cine este această copilă și care este povestea ei, telespectatorii Antenei 1 vor afla duminică seară. Tot atunci, îi vor cunoaște și pe ceilalți patru copii care vor veni să-și demonstreze talentele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here