Suma fabuloasa platita de Gordon Ramsay lui Ed Sheeran

In luna august a acestui an Ed Sheeran a anuntat ca va lua o pauza de un an si jumatate de la cantat, pentru a petrece mai mult timp alaturi de sotia sa, Cherry. A facut anuntul la finalul ultimului concert din cadrul marelui turneu Divide. Derulat pe o perioada de 29 de luni, turneul a avut 280 de concerte in care artistul britanic a cantat in fata a peste 9 milioane de fani.

Pe 3 iulie 2019 Ed Sheeran a facut senzatie si pentru publicul roman, intr-un concert in premiera care s-a desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, reusind sa adune peste 50 de mii de spectatori.

La mai putin de trei luni dupa anuntul de retragere temporara din muzica, Ed Sheeran a tinut o reprezentatie privata la ziua de nastere a fiicei celebrului “chef” Gordon Ramsay. Music-news.com titreaza ca artistul ar fi incasat 500.000 de lire pentru un show care a cuprins cinci dintre hiturile sale si o interpretare speciala “Happy Birthday”.

Evenimentul a avut loc in seara de 16 noiembrie la celebrul club londonez Cuckoo. Gordon Ramsay si sotia sa au pregatit cu mare atentie petrecerea pentru fiica lor Tilly si nu s-au dat in laturi de la nicio cheltuiala. Toata lumea s-a distrat foarte bine, printre sutele de invitati numarandu-se si copiii cuplului Beckham, Brooklyn si Romeo. Tilly a implinit 18 ani la inceputul acestei luni si este unul dintre cei cinci copii ai cuplului Gordon si Tana Ramsay.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here