Lara Fabian și-a anulat concertele din România! Iată de ce nu a mai cântat la Craiova și de ce nu ajunge nici la București

Duminică, Lara Fabian ar fi trebuit să concerteze în România, la Craiova, iar luni și marți artista ar fi trebuit să urce pe scenă pentru publicul din București.

Din păcate, cântăreața nu a mai ajuns în Oltenia și nu va mai cânta nici în Capitală, după cum anunță Mediafax și Agerpres, însă concertele vor fi reprogramate.

Potrivit informațiilor apărute în presă, Lara Fabian a avut unele probleme de sănătate și nu a mai venit în România, postând pe rețelele de socializare un mesaj prin care își cere scuze pentru cele întâmplate.

“Dragii mei, cu inima grea vă anunţ că trebuie să îmi anulez show-urile de săptămâna aceasta. Nu pot sta pe scenă acum, iar doctorul mi-a recomandat să fac o pauză. Regret sincer ce se întâmplă şi îmi dau seama că o să îi întristez pe mulţi dintre dumneavoastră. Îmi cer scuze pentru deranjul cauzat, promit că mă voi revanşa”, a scris Lara Fabian, în timp ce organizatorii au afirmat că vor reveni în curând cu noi informații despre reprogramarea concertelor din București și Craiova.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here