The Weeknd a lansat videoclipul melodiei „Call out my name“

The Weekend a revenit cu un EP nou, My Dear Melancholy, lansat neaşteptat şi fără prea multe surle şi trâmbiţe, şi un prim single şi videoclip, Call Out My Name.

The Weekend - Call out my name

O piesă care te duce cu gândul la perioada de început a carierei artistului de origine canadiană, Call Out My Name are parte de un videoclip emoţional, o fuziune perfectă cu melodia care pătrunde în cele mai adânci şi ascunse colţuri ale sufletului oricărui iubitor de muzică.

Întunecat, un roller-coaster de vizualuri care îţi taie respiraţia, clipul piesei îl transformă pe The Weeknd într-o versiune modernă şi sumbră a lui Batman, acesta reuşind, printre altele, să evapore o colonie de lilieci ce par a fi lipsiţi de orice fel de apărare în faţa lui.

Call Out My Name ni-l dezvăluie pe Abel rătăcind pe străzile pustii ale unui oraş pictat într-un albastru rece şi pătrunzător. Refrenul ne readuce într-o atmosferă alb-negru, piesa culminând cu imagini de pe câmpii în flăcări.

Dacă a scris această piesă sau nu cu gândul la o fostă iubire, probabil că nu vom afla de la el niciodată. Ce este sigur însă este că The Weeknd a reuşit să lanseze un material spectaculos, o radiografie a trăirilor născute din iubire, dovadă a faptului că fanii săi au fost vrăjiţi de el fiind şi locul 1 pe care My Dear Melancholy l-a obţinut în prima săptămâna de la lansare, în topul Billboard.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here