Vocal coach Mary Hammond a venit în România special pentru a lucra cu artiștii din musicalul „Mamma mia”

Mary Hammond, vocal coach, cu o vastă experiență în domeniul artistic și cu un portofoliu în care a adăugat, de-a lungul timpului, colaborări cu cei mai mari muzicieni și actori ai lumii, a venit special în România pentru a lucra cu artiștii români din distribuția musicalului „Mamma mia”.

Home Mary

După ce a urmat cursurile Royal Academy of Music din Londra, specializarea pian și voce, Mary Hammond a petrecut 25 de ani abordând cele mai diverse stiluri muzicale. A activat și în operă (Covent Garden), dar a avut multe colaborări și în producții de televiziune și radio, inclusiv în rolul de consultant vocal, nu numai ca artist. În 1994, Hammond a creat departamentul de „Musical Theatre” la Royal Academy of Music, pe care l-a și condus până în 2012.

Spune că îi face mare plăcere să folosească toată experiența acumulată în industria pop pentru a învăța în prezent tinerii artiști, mai ales că, în calitate de coach a colaborat, printre mulți alții, și cu Coldplay, Tom Odell, Vanessa White, Kimberly Walsh, Eliza Doolittle, Muse (Matt Bellamy), Florence Welch, Rizzle Kicks, Guy Garvey, Alana (Nero). „Sunt foarte norocoasă că am avut atât de mult succes în cariera mea, dar în aceeași măsură sunt foarte interesată să lucrez cu tineri artiști și cu actori care sunt la început de drum”, declară Mary.

Rolul său de advisor și vocal coach a fost unul foarte important pentru cele mai cunoscute musicaluri din toată lumea ca „Billy Elliot”, „Phantom of the Opera”, „Joseph”, „Cabaret”, „Funny Girl”, „Les Miserables”, „Cats”, „Jesus Christ Superstar”, „Mamma Mia!” și „Rent” și, după cum declară chiar ea, cunoștințele și expertiza sa se bazează pe munca depusă la nu mai puțin de 90 de astfel de producții. De asemenea, i-a fost coach lui Gerald Butler pentru rolul din filmul „Fantoma de la Operă”.

Ea va sta 4 zile în România, timp în care va lucra intensiv cu toată distribuția din „Mamma mia”, astfel că primul musical de Broadway care va fi produs aici 100% independent va beneficia de experiența unuia dintre cei mai renumiți traineri vocali din lume.

În România, musicalul „Mamma mia” va fi o co-producție sloveno-română, a companiei Prospot Doo împreună cu un grup de producători reuniți de către compania Atelier Promotion, în colaborare cu WonderTheatre. Biletele pentru spectacolele programate începând cu data de 25 mai sunt disponibile cu preț Early Bird pe mammamiathemusical.ro și pe iabilet.ro până duminică, 15 aprilie (ora 24:00).

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here