Un nou eveniment rock are loc, la Arenele Romane, pe 15 iunie: „Ca pe vremuri“

Anul trecut pe vremea asta se pregătea încă o pagină de istorie rock, prin revenirea spectaculoasă pe aceeași scenă a celor 3 trupe care ne-au vrăjit și ne-au călăuzit copilăria și adolescența: Compact, Iris și Holograf.

Afis Ca pe vremuri

Peste 5000 de oameni au râs, au plâns și au cântat cu nostalgie și entuziasm hituri celebre ale trupelor lor favorite, generații întregi au simțit emoția regăsirii stărilor, dar și prietenilor din copilărie, mai ales că spectacolul „Ca pe vremuri” a fost un bun prilej pentru reunirea rockerilor de altădată, deveniți între timp adulți responsabili și cu copii adolescenți la rândul lor.

Anul acesta, organizatorii de la Sublime România vor să repete istoria și pregătesc, tot pentru data de 15 iunie și tot la Arenele Romane, cea de-a doua ediție de la „Ca pe vremuri”.

Neașteptată, dar binemeritată și primită cu bucurie de public, a venit vestea că Celelalte Cuvinte este prima trupă care își anunță participarea la unul dintre cele mai tari evenimente rock ale anului, ”Ca pe vremuri”.

Lansată în anii 80, trupa Celelalte Cuvinte s-a lipit de sufletul fanilor nu doar datorită metaforelor și muzicalității deosebite, ca în „Iarbă prin păr”, „Un sfârșit e un început” sau „Fără cuvinte”, (în care un aport semnificativ îl are și talentul de actor al lui Florian Pittiș), dar și pentru unicele solo-uri de chitară și tobe într-un pur heavy-metal ca în „Se lasă rău”. Prin albumul „Ispita”, orădenii de la Celelalte Cuvinte pare că i-au împăcat și pe fanii care îi iubeau pentru poezia deosebită din melodiile mai vechi, dar și pe rockerii înverșunați, obișnuiți să facă pogo pe piesele de pe albumul „Armaghedon”.

Celelalte Cuvinte cântă despre dor, emoții și dureri adevărate, în interpretări unice și cu timbrul inconfundabil al vocii lui Călin Pop, stârnind amintiri de neuitat în sufletul fanilor de altădată, care o considera „cea mai originală și cea mai tare trupă de rock românească”, în comentariile de pe Youtube.

Păstrându-și componența neschimbată timp de 35 ani și stând departe de cancanuri și conflicte, trupa Celelalte Cuvinte și-a câștigat locul unic în inimile rockerilor români.

Pe 15 iunie 2018 avem șansa să trăim din nou momente istorice la Arenele Romane, demne de arătat noilor generații de rockeri. Cum poezia se poate armoniza perfect cu heavy-metalul, emoția, amintirile și noutatea, vom vedea intr-un spectacol de mai bine de 5 ore de rock adevarat, ”ca pe vremuri”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here